Momenteel wordt er hard gewerkt aan de Trabant601.nl website. Veel pagina's zullen waarschijnlijk nog niet werken of verkeerde inhoud tonen. We hopen op korte termijn volledig live te zijn.


  • Tom Hanks eigenaar van een Trabant

    Hollywood ster heeft een Trabant 601 gekocht

Tom Hanks rijdt een Trabant


Acteur Tom Hanks heeft in Eisenhüttenstadt een hemelblauwe gekocht afgelopen weekend. Tom Hanks is al eens eerder geweest in het stadje in Brandenburg. Na zijn tripje in de Trabant ging hij naar de DFB-Bekerfinale tussen Bayern München en Borussia Dortmund.

 

Tom Hanks kent de weg goed in Eisenhüttenstadt. Maar tegenwoordig bezoekt hij deze stad met een van de bekendste Duitse wagens: een Trabant. De Hollywood-ster is sinds dit weekend namelijk de trotste bezitter van een Trabant 601 de Luxe. Tijdens een dagje vrij maakte Hanks gebruik om de auto te halen. Wat hij met de Trabant wil gaan doen? Waarschijnlijk geeft hij het aan een Auto-museum in Los Angeles. Hij heeft al met ze gesproken.

 

Tom Hanks kon goed met de Trabant overweg, getuige zijn proefrit in de DDR cultauto. Samen met de minister president van Brandnburg Dietmar Woidke, die bij de overdracht van de Trabant was, bleek dat Tom Hanks het Trabant rijden goed onder de knie heeft.

 

Nadat Tom Hanks de Trabant had gekocht ging hij door naar het Berliner Olympiastadion waar hij samen met de Duitse bondscoach Joachim Löw de bekerfinale bijwoonde.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/VuQpRna3suc?list=UULDCHoRj7qlR_sttg-mZFnw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

Bron: Spiegel
Foto: Moz/Gerd Markert/dpa

Laatste Trabant nieuwsberichten